Kommende udstilling

Concepts2c.png

INFO

PERIODE

11.09-21.11.2021

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Lørdag 11. september kl 15

CONCEPTS AND OBJECTS

Udstilling med Eva Koch, Jette Gejl og Mette Gitz-Johansen

Tag dine børn, ven eller nabo i hånden og træd fra lørdag 11. september ind på vores gårdsplads – direkte ind i en af de store videoprojektioner, der vises på en af de hvide gavle. Allerede her begynder historierne. Hele efteråret på Gammelgaard handler nemlig om HISTORIE.


Historierne fortsætter, når du kommer indenfor i de tre udstillingsbygninger. Der møder du sære genspejlinger, forvandlingsbilleder, samlerobjekter, der engang farvede vores hverdag og æstetik, film og skulpturer, der på forskellig vis handler om vores kropslige tilstedeværelse i livet. Alle fortæller de os historier, som vi enten har været en del af, kan se os selv i, eller fortællinger om vores samtid, som vi på forskellig vis orienterer og bevæger os rundt i.


Alle værker viser på den måde tilbage til os selv, hvem vi er og vores egen historie, personligt som samfundsmæssigt. Vi bliver udfordret og inviteret til at diskutere, hvordan kunsten kan hjælpe os med at blive klogere på os selv, vores liv og vores plads i den store historie, vores samtid.

 

Det er, hvad du kan opleve, når kunstnerne Eva Koch, Jette Gejl og Mette Gitz-Johansen indgår et sjældent samarbejde om at skabe en helt særlig udstilling til Gammelgaard i efteråret.

De tre kunstnere har alle det til fælles, at de arbejder ud fra et bestemt koncept eller idé, der som nævnt til denne udstilling er historie. Alle værker og objekter på udstillingen er valgt ud fra denne idé. Historie kan tolkes frit og ligeværdigt, og som sådan er udstillingen tænkt som et demokratisk rum til selvrefleksion og indbyrdes samtaler.

Kunstnerne vil gennem hele udstillingsperioden i efteråret medvirke i forskellige arrangementer for både børn, unge og voksne.

Udstillingen er støttet af

15. Juni Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Toyota Fonden & Statens Kunstfond

​ÅBNINGSTIDER PÅ UDSTILLINGEN

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

UDVALGTE BILLEDER

Eva Koch

press to zoom

Jette Gejl

press to zoom

Mette Gitz-Johansen

press to zoom