top of page

Herlev Billedskole

Billedskolen2022.png

INFO

PERIODE

05.08-28.08.2022

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Fredag 5. august kl 16

BILLEDSKOLENS SOMMERUDSTILLING

Herlev Billedskole deltager i årets sommerudstilling

Som del af vores sommerudstilling er børnene fra den lokale billedskole også klar til at hjælpe med at åbne Gammelgaard efter sommerpausen fra fredag 5. august.

På årets sommerudstilling bidrager Herlev Billedskole med deres egen udstilling i Ny Lade, der i år har HAVEN som tema. Og vi åbner denne del af sommerudstillingen med kage og saftevand til en særskilt fernisering fredag eftermiddag.

 

I de mørke vintermåneder har børnene på billedskolen drømt sig til en dejlig sommerhave med værker inspireret af naturen, der gør os glade og giver mad på bordet.

 

Her kan du bl.a. opleve en kæmpe blomstermark af papir. Der er gulerødder, majroer og ærter af stentøj. Stakitter af pap. Insekthoteller og kæmpe insekter af papmache. Dyr, som leder efter et jordhul af pap at kravle ned i. Flotte svampe af maling. Finurlige dyr i finurlige landskaber, der er lavet af lidt af hvert. Skoæsker med dybde i. Og en masse ansigter, der ser sig omkring.

Der vil med andre ord være masser af sjove værker at gå på opdagelse i.

OM HERLEV BILLEDSKOLE

Billedskolen er Herlev Kommunes tilbud til alle børn og unge, som bor i Herlev.

Vil du arbejde med tegning, maleri og skulptur og blive bedre til det, er billedskolen måske noget for dig. For at blive en god billedmager er det vigtigt, at du lærer det grundlæggende om farvers og materialers egenskaber – hvordan farverne virke alene og sammen med andre, og hvordan kan man vælge det helt rigtige materiale for at opnå en bestemt virkning.

På alle hold snakker vi om, hvordan kunsten, vi møder i hverdagen, er med til at skabe stemninger, og hvordan den kan påvirke os. Det er sjældent, vi får svar, men ofte bliver vi stillet over for et spørgsmål og skal selv finde svaret.

Herlev Billedskole har et kreativt og inspirerende miljø, hvor børn og unge kan udvikle deres billedsprog, styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Læs mere på www.herlevbilledskole.dk.

bottom of page