Herlev Billedskole

Billedskolen2021.png

INFO

PERIODE

05.08-26.08.2021

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Torsdag 5. august kl 16

BILLEDSKOLENS SOMMERUDSTILLING

Herlev Billedskole deltager i årets sommerudstilling

NB. Bemærk sidste dag for billedskolens udstilling er blevet rykket til torsdag 26. august fra tidligere annonceret søndag 29. august.

Forårets lange nedlukning satte igen i år sit præg på billedskolens sæson, hvor vi måtte aflyse deres udstilling i foråret, så de deltager igen med et bidrag til årets sommerudstilling, som vi åbner torsdag 5. august.

På trods af den lidt anderledes sæson på Herlev Billedskole har eleverne også i år arbejdet ud fra et fælles tema, der denne gang er samlet under titlen SESAM, SESAM, LUK DIG OP! Og på udstillingen kan vi se frem til, at mange af værkerne vil symbolisere længsel efter samvær med andre i alt fra blomsterallegorier, fugle, kuglepenstegninger af fantasilandskaber, Corona-boble figurer i syltetøjsglas og figurer på dagsaktuelle avissider.

 

Store dele af undervisningen på billedskolen har foregået online i foråret, og i de korte perioder med mulighed for fysisk fremmøde er der blevet malet døre, som åbner sig mod drømmende landskaber, skabt eventyrlige elefanter i ler og lavet cykler af ostevoks klar til at cykle ud i friheden.

 

Børnenes oplevelse og fortolkning af nedlukningen er på den måde et gennemgående tema, og det vil helt sikkert være et tiltrængt pusterum for alle, lille som stor, i en tid, hvor de fleste nok drømmer sig væk til fjerne himmelstrøg og de ubekymrede dage før coronaen.

OM HERLEV BILLEDSKOLE

Billedskolen er Herlev Kommunes tilbud til alle børn og unge, som bor i Herlev.

Vil du arbejde med tegning, maleri og skulptur og blive bedre til det, er billedskolen måske noget for dig. For at blive en god billedmager er det vigtigt, at du lærer det grundlæggende om farvers og materialers egenskaber – hvordan farverne virke alene og sammen med andre, og hvordan kan man vælge det helt rigtige materiale for at opnå en bestemt virkning.

På alle hold snakker vi om, hvordan kunsten, vi møder i hverdagen, er med til at skabe stemninger, og hvordan den kan påvirke os. Det er sjældent, vi får svar, men ofte bliver vi stillet over for et spørgsmål og skal selv finde svaret.

Herlev Billedskole har et kreativt og inspirerende miljø, hvor børn og unge kan udvikle deres billedsprog, styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Læs mere på www.herlevbilledskole.dk.