Herlev Billedskole

INFO

PERIODE

07.08-30.08.2020

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Fredag 7. august kl 16

BILLEDSKOLENS SOMMERUDSTILLING

Herlev Billedskole bliver en del af årets sommerudstilling

Billedskolens traditionelle forårsudstilling er i år blevet flyttet på grund af corona og bliver i stedet en del af årets sommerudstilling med sin egen fernisering fredag 7. august.

Forårets udstillingssæson på Gammelgaard afsluttes normalt med at invitere eleverne fra Herlev Billedskole indenfor for at vise resultatet af deres sæson på billedskolen. Denne tradition satte coronaen og den efterfølgende nedlukning af samfundet dog en brat stopper for, så i år gør vi det på en anden måde og integrerer billedskolen med årets sommerudstilling.

Her bliver det derfor også muligt at opleve udstillingen LYS og MØRKE med den næste generation af lokale kunstnerspirer fra Herlev Billedskole. Alle eleverne har arbejdet ud fra det samme tema, men på meget forskellig vis. De har dog alle haft det benspænd, at de kun måtte arbejde med farverne sort og hvid og gråtonerne derimellem.

 

Der er blevet arbejdet med alt fra gamle LP'er over abstrakte figurer i lysende gips, der danner mørke og spændende skygger, til edderkopper og smukke silhuetter inspireret af den fransk-amerikanske kunstner Louise Bourgeois, der giver en fornemmelse af papirklip fra en svunden tid, men måske afspejler et moderne hjemmeliv.

På billedskolens udstilling kan vi derfor som altid se frem til en bred vifte af værker på tværs af mange stilarter, teknikker, materialer og aldersgrupper. Så det er en udstilling, der vil invitere til flotte indtryk og oplevelser, uanset om man er barn eller voksen.

NB. Billedskolens udstilling åbner med en egen fernisering fredag 7. august kl 16, men lørdag 8. august er udstillingen lukket indtil sommerudstillingens fernisering kl 15.

OM HERLEV BILLEDSKOLE

Billedskolen er Herlev Kommunes tilbud til alle børn og unge, som bor i Herlev.

Vil du arbejde med tegning, maleri og skulptur og blive bedre til det, er Billedskolen måske noget for dig. For at blive en god billedmager er det vigtigt, at du lærer det grundlæggende om farvers og materialers egenskaber – hvordan farverne virke alene og sammen med andre, og hvordan kan man vælge det helt rigtige materiale for at opnå en bestemt virkning.

På alle hold snakker vi om, hvordan kunsten, vi møder i hverdagen, er med til at skabe stemninger, og hvordan den kan påvirke os. Det er sjældent, vi får svar, men ofte bliver vi stillet over for et spørgsmål og skal selv finde svaret.

Herlev Billedskole har et kreativt og inspirerende miljø, hvor børn og unge kan udvikle deres billedsprog, styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Læs mere på www.herlevbilledskole.dk.

Adresse

Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812

Udstillingsåbent

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

Kontortid tirsdag - fredag kl 10-17

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle