Aktuel udstilling

INFO

PERIODE

14.05-28.05.2020

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Torsdag 14. maj kl 1630

BILLEDSKOLENS FORÅRSUDSTILLING

Eleverne fra Herlev Billedskole udstiller på Gammelgaard

Forårets udstillinger slutter vi med at invitere de dygtige elever fra Herlev Billedskole indenfor på Gammelgaard, så de fra torsdag 16. maj kan vise resultatet af deres egen sæson på billedskolen.

Det er blevet en tilbagevendende tradition på Gammelgaard, at vi slutter foråret med at invitere den næste generation af lokale kunstnerspirer indenfor.

På deres forårsudstilling bliver vi hvert år præsenteret for en vifte af værker på tværs af stilarter, teknikker, materialer og aldersgrupper, så det er en udstilling, der altid inviterer til interessante oplevelser, uanset om man er barn eller voksen.
 

Hvert år samles eleverne omkring et fælles tema for sæsonen, og dette tema fungerer samtidig som udstillingens titel. I år har det gennemgående tema været NATURligvis. Udstillingen vil derfor vise et bredt udvalg af værker med naturen i fokus, hvor vi skal opleve alt fra genbrugslandskaber og vandplanter til vinterlandskaber og varme sommerdage.

 

Til ferniseringen vil eleverne fra Billeddrama desuden opføre en performance om klimaet.

OM HERLEV BILLEDSKOLE

Billedskolen er Herlev Kommunes tilbud til alle børn og unge, som bor i Herlev.

Vil du arbejde med tegning, maleri og skulptur og blive bedre til det, er Billedskolen måske noget for dig. For at blive en god billedmager er det vigtigt, at du lærer det grundlæggende om farvers og materialers egenskaber – hvordan farverne virke alene og sammen med andre, og hvordan kan man vælge det helt rigtige materiale for at opnå en bestemt virkning.

På alle hold snakker vi om, hvordan kunsten, vi møder i hverdagen, er med til at skabe stemninger, og hvordan den kan påvirke os. Det er sjældent, vi får svar, men ofte bliver vi stillet over for et spørgsmål og skal selv finde svaret.

Herlev Billedskole har et kreativt og inspirerende miljø, hvor børn og unge kan udvikle deres billedsprog, styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Læs mere på www.herlevbilledskole.dk.

Adresse

Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812

Åbningstider forår 2020

Torsdag - søndag kl 12-17

Mandag - onsdag lukket

Kontortid tirsdag - fredag kl 10-17

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle