Workshop

Betonworkshop1.png

INFO

DATO - NB. UDSOLGT!

Søndag 2. oktober kl 10-16

ENTRÉ

350 kr (inkl. alle materialer)

BETONWORKSHOP I FORSTADEN

Beton for begyndere med Kristine Hymøller

Søndag 2. oktober kan du prøve kræfter med beton for begyndere, når vi inviterer til en eksklusiv heldagsworkshop med billedkunstner Kristine Hymøller fra den aktuelle udstilling.

Workshoppen tager udgangspunkt i byens landskab og din personlige historie, hvor du kan sætte dit eget præg på dagens opgaver. På workshoppen vil du lære om beton og konsistens. Du bliver introduceret til støbe- og modelleringsteknikker, og du kommer til at afprøve dem i praksis.


Du vil blive guidet igennem forløbet, så du efterfølgende kan arbejde videre med beton på egen hånd. Der vil også være mulighed for at medbringe små gummistøvler eller andre forme, der kan støbes i. En idéliste til forme bliver sendt ud til alle deltagere pr mail inden workshoppen.

 

Deltagerne opfordres til at medbringe gummihandsker og arbejdstøj. Bemærk vi har et meget begrænset antal pladser til denne workshop, så book din plads i god tid.


Alle materialer er inkluderet i prisen. Der er mulighed for at tilkøbe en let frokost i caféen.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er del af efterårets gruppeudstilling FORSTAD af Anders Werdelin, Heidi Hove, Kristine Hymøller, Lotte Agger, Sisse Hoffmann og Thorbjørn Andersen.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.